Очаква се Столичният общински съвет да ревизира официално решението за отпадане

...
Очаква се Столичният общински съвет да ревизира официално решението за отпадане
Коментари Харесай

СОС връща месечната карта за една линия с градския транспорт

Очаква се Столичният общински съвет да ревизира публично решението за отпадане на месечната карта за една линия за пътешестване с наземен превоз и метро. Отпадането на картата провокира съществени възражения на пътуващите с градския превоз в столицата, а предлагането за връщането на картата за една линия към този момент е одобрено единодушно от ресорната комисия на СОС. 

Връщането на картата ще се случи от 15 март, в случай че Общинският съвет събере достатъчно гласове на днешното си съвещание. Картата за възвишен превоз ще бъде на цена от 23 лв., а картата за метрото - 35 лв.. Това ще се отрази и при другите преференциални документи като тези за възпитаници и пенсионери - там ще се върне цената от 9 лв..

Припомняме, че от началото на годината влязоха в действие нови промени в Столичния градски превоз, отнасящи се за транспортните документи. Бяха въведени билети за време - 30+ и 60+. Центърът за градска подвижност вкара и наложително валидиране на заредената месечна карта при качване в транспортните средства. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР